Solar Velo Mattvit Mattvit Mattvit - Taklampa 21W, 395mm 9817b5

Takpendel lampa från Solar tillverkad i mattvit pulverlackerad stålplåt och med plastkupa i blank akryl.
Tillhör serien Velo som är designad av Broberg & Ridderstråle.

Velo takpendel finns i tre storlekar varav denna är mittenstorleken.

Ger ett varmvitt ljus och ett ljusflöde på 1330 lm.
Velo taklampa finns även med mattsvart lackering.

Specifikation:

  • Inspänning: 230V
  • Effektförbrukning: 21W
  • Ljusflöde: 1330 lm
  • Färgtemperatur: 3000K, Varmvit
  • Livslängd: 50 000h
  • SDCM: 4
  • Ra: >80
  • Storlek: 395 x 380mm (justerbar höjd)
  • Skyddsklass: IP21
  • Isolationsklass: II

× Följ oss på

Annons

Solar Velo Mattvit Mattvit Mattvit - Taklampa 21W, 395mm 9817b5

19 november 2014 - 06:24
Dekorationsbelysning för Trädgård Fjäril, Solcell,

tips-hur-du-får-ordning-i-hemmet

Skjuter du ofta upp jobbiga uppgifter? Då är du inte ensam. Vi har knepen som hjälper dig komma igång med surdegarna.

Står den där tavlan som du skulle sätta upp kvar lutad mot väggen? Gör du hellre andra uppgifter istället? I så fall är du inte ensam. Själv kollade jag mejlen (i onödan), hämtade kaffe och bläddrade i nya numret från en konkurrent innan jag (alldeles för sent) började knattra ner den här texten. Beteendet att skjuta upp jobbiga uppgifter, Sungrön pennlampa LED, går ut på att undvika situationer som väcker känslor av obehag. Men för de flesta leder uppskjutandet i sig till starka upplevelser av stress och oro. En färsk undersökning från TNS-Sifo visar att Väggdekor väggord Don´t forget to kiss me good ni, Var tionde mår dåligt ofta och den tiondelen är huvudsakligen kvinnor.

Annons
Gilla ELLE Decoration på Facebook

Champion Kaffekvarn 40g, Forskningen pekar på ett antal samverkande faktorer. Belöningar, både reella och känslomässiga, har visat sig spela stor roll för motivationen att sätta igång. Men ofta kan vi få tillfredsställelsen av en fullbordad prestation snabbare genom att ta oss an mindre uppgifter istället, som att sätta igång en tvättmaskin. Därför har en impulsiv personlighet större benägenhet att skjuta upp uppgifter. Riddarsporre perenn Magic fountain sky blå 15 frö, Vänta med storstädningen till samma dag som familjen kommer på middag, låter det bekant?

En person i min omedelbara närhet ställer in en tavla, som var en gåva, bakom en dörr varje gång givaren kommer på besök. Varje gång. Detta hellre än låta den stå där den alltid står och medge att han inte tagit sig tid att sätta upp den. Istället för att bara få upp den på väggen en gång för alla! För alla med samma tendenser tipsar företaget Psykologifabriken om fyra steg för att komma igång med gamla surdegar.

Väggdekor väggord väggtext Coffee makes my day,

Annons

Konstsmide Vägglykta Modena 7300, Identifiera ett första steg mot målet – Om en uppgift känns för stor för att orka med kan det hjälpa att börja med att bara identifiera ett första steg. Och vänta inte på lusten att börja, för den kommer inte.

Damskor Kmb tortora, Ljusbrun, Sänk tröskeln – Du måste inte hinna allt på en gång. Sänk tröskeln för att sätta igång genom att bestämma dig för att arbeta en tydligt avgränsad stund och sedan nöja dig med det.

3. Ta bort distraktioner – När uppgiften börjar ta emot kommer impulsen att söka omedelbar tillfredsställelse i distraktioner som Facebook och Instagram. Lägg bort telefonen.

Tamiya Skärunderlägg 300074076, Locka med belöning – Att ha något att se fram emot underlättar för oss att slutföra det som är tråkigt. Ge dig själv en belöning när allt är klart.

Solar Velo Mattvit Mattvit Mattvit - Taklampa 21W, 395mm 9817b5

DELA
PINNA ()

Laddar nästa artikel…