vidaXL Rullgardin Rullgardin Rullgardin bambu 100x160 cm mörkbrun 6d2e09

Produktnummer: 16235842

Rullgardinen i naturlig bambu är utformad för att ge avskildhet, samtidigt som den släpper in lite ljus, vilket gör den till ett utmärkt val för fönstret. Rullgardinens neutrala färgton passar bra med en mängd olika inredningsstilar. Bambun hålls samman av vävda rep, och filtrerar ljuset på ett mycket målande vis. Med dessa rullgardiner kan du styra mängden ljus du släpper in i ditt rum. Rullgardinen är gjord av högkvalitativ bambu och andra miljövänliga material. Bambugardinen är enkel att rengöra med en dammvippa, samt enkel att montera och använda. Dubbelkolla måtten noga innan du gör ditt köp. VARNING: Små barn kan strypas av öglor i dragsnören, kedjor, remmar och inre snören som styr produkten. För att undvika kvävning och intrassling, håll snören utom räckhåll för små barn. Snören kan linda sig runt ett barns hals. Flytta sängar, spjälsängar och möbler bort från snörena. Knyt inte ihop snören. Säkerställ att snören inte tvinnas och skapar en ögla.

Färg: Mörkbrun
Material: Bambu
Storlek: 100 x 160 cm (B x H)
Skötsel och underhåll: Rengör med en trasa eller en dammvippa
Monteringsmaterial ingår
Enkel att montera

× Följ oss på

Annons

vidaXL Rullgardin Rullgardin Rullgardin bambu 100x160 cm mörkbrun 6d2e09

19 november 2014 - 06:24
ONLY ONLSANTA CRUZ - Blus - chocolate truffle,

tips-hur-du-får-ordning-i-hemmet

Skjuter du ofta upp jobbiga uppgifter? Då är du inte ensam. Vi har knepen som hjälper dig komma igång med surdegarna.

Står den där tavlan som du skulle sätta upp kvar lutad mot väggen? Gör du hellre andra uppgifter istället? I så fall är du inte ensam. Själv kollade jag mejlen (i onödan), hämtade kaffe och bläddrade i nya numret från en konkurrent innan jag (alldeles för sent) började knattra ner den här texten. Beteendet att skjuta upp jobbiga uppgifter, ONLY ONLANNIE STRAP - Linne - cloud dancer, går ut på att undvika situationer som väcker känslor av obehag. Men för de flesta leder uppskjutandet i sig till starka upplevelser av stress och oro. En färsk undersökning från TNS-Sifo visar att Taifun Kofta - poppy röd, Var tionde mår dåligt ofta och den tiondelen är huvudsakligen kvinnor.

vidaXL Rullgardin Rullgardin Rullgardin bambu 100x160 cm mörkbrun 6d2e09vidaXL Rullgardin Rullgardin Rullgardin bambu 100x160 cm mörkbrun 6d2e09vidaXL Rullgardin Rullgardin Rullgardin bambu 100x160 cm mörkbrun 6d2e09vidaXL Rullgardin Rullgardin Rullgardin bambu 100x160 cm mörkbrun 6d2e09vidaXL Rullgardin Rullgardin Rullgardin bambu 100x160 cm mörkbrun 6d2e09
Annons
Gilla ELLE Decoration på Facebook

Soyaconcept FELICITY - Långärmad tröja - off vit, Forskningen pekar på ett antal samverkande faktorer. Belöningar, både reella och känslomässiga, har visat sig spela stor roll för motivationen att sätta igång. Men ofta kan vi få tillfredsställelsen av en fullbordad prestation snabbare genom att ta oss an mindre uppgifter istället, som att sätta igång en tvättmaskin. Därför har en impulsiv personlighet större benägenhet att skjuta upp uppgifter. ONLY MYRINA - Vardagsklänning - virtual rosa, Vänta med storstädningen till samma dag som familjen kommer på middag, låter det bekant?

En person i min omedelbara närhet ställer in en tavla, som var en gåva, bakom en dörr varje gång givaren kommer på besök. Varje gång. Detta hellre än låta den stå där den alltid står och medge att han inte tagit sig tid att sätta upp den. Istället för att bara få upp den på väggen en gång för alla! För alla med samma tendenser tipsar företaget Psykologifabriken om fyra steg för att komma igång med gamla surdegar.

More & More Blus - cloudy grå,

Annons

TOM TAILOR Pyjamas - grön dark melange, Identifiera ett första steg mot målet – Om en uppgift känns för stor för att orka med kan det hjälpa att börja med att bara identifiera ett första steg. Och vänta inte på lusten att börja, för den kommer inte.

Cat Footwear COLFAX - Snörstövletter - dark beige, Sänk tröskeln – Du måste inte hinna allt på en gång. Sänk tröskeln för att sätta igång genom att bestämma dig för att arbeta en tydligt avgränsad stund och sedan nöja dig med det.

3. Ta bort distraktioner – När uppgiften börjar ta emot kommer impulsen att söka omedelbar tillfredsställelse i distraktioner som Facebook och Instagram. Lägg bort telefonen.

Piazza Italia Väst - gringo melange, Locka med belöning – Att ha något att se fram emot underlättar för oss att slutföra det som är tråkigt. Ge dig själv en belöning när allt är klart.

vidaXL Rullgardin Rullgardin Rullgardin bambu 100x160 cm mörkbrun 6d2e09

DELA
PINNA ()

Laddar nästa artikel…