NÄSTAN 3000 frön - BLÅKLINT, KRASSE & & & SOMMARSLÖJA - ENKLA BLOMMO 00bd92

Produktnummer: 4740129

Ett vackert blomkort på kombinationen följer med!

ALLA BURKAR ÄR VÄLFYLLDA MED FRÖN

Fröpaketet innehåller:
BLÅKLINT
Blåklinten får dubbla blåa blommor. Varje blomma blir tre till fyra centimeter bred. Blåklint är Sveriges midsommarblomma. Blomman drar till sig fjärilar, humlor och bin.
Höjd: 80-90 cm
Sådjup: 1 cm
Avstånd mellan varje frö: 20 cm
Direktsådd: sen oktober-juni.
Innehåller: 850 frön
BUSKKRASSE
En av de finaste buskkrasse. Den får fina, rödorange blommor på låga buskiga plantor. Den blommar ända fram till frosten. Hela växten går bra att äta. Fröna kan marineras på samma sätt som man gör med kapris. Så i jord som innehåller sand och grus. Blomman drar till sig fjärilar, humlor och bin. Blötlägg fröna i vatten dagen innan sådd.
Höjd: 50 cm
Sådjup: 2 cm
Avstånd mellan varje frö: 25 cm
Direktsådd: maj
Blommar: juli-frosten
Innehåller: 50 frön

SOMMARSLÖJA
Sommarslöjan får vita och graciösa blommor som växer på de smala stjälkarna. Planteras längre fram i rabatten. Blomman drar till sig fjärilar, humlor och bin.
Höjd: 50 cm
Sådjup: på jordytan
Avstånd mellan varje frö: 20 cm
Direktsådd: sen oktober-juni
Blommar:juli-augusti Innehåller: 2000 frön
Räcker till minst: 7-8 kvm

Enkla Blommors frön:
+ Återanvändbara förpackningar: Torka fröna och fyll burkarna med egna frön.
+ Fröburkarna innehåller MINST 300 % fler frön än ”vanliga” fröpåsar.
+ Alla frön är lättodlade och passar alla oavsett odlingsnivå.
+ Fröburkarna är vackra och uppskattade att ge bort som present.
+ Fröburkarna blåser inte iväg när man sår fröna ute i blåsigt väder.
+ Fröburkarna kan klara av slitage från väder och vind. De håller sig vackra i många år.
+ Passar bra som inredningsdetalj i hemmet.

FRÖBURKARNA ÄR 6 CM HÖGA OCH 3 CM I DIAMETER

VÄLJ BLAND 60 LÄTTODLADE FRÖSORTER FRÅN ”ENKLA BLOMMOR” HOS FYNDIQ

× Följ oss på

Annons

NÄSTAN 3000 frön - BLÅKLINT, KRASSE & & & SOMMARSLÖJA - ENKLA BLOMMO 00bd92

19 november 2014 - 06:24
Evans ZIP DETAIL DRESS - Fodralklänning - forest grön,

tips-hur-du-får-ordning-i-hemmet

Skjuter du ofta upp jobbiga uppgifter? Då är du inte ensam. Vi har knepen som hjälper dig komma igång med surdegarna.

Står den där tavlan som du skulle sätta upp kvar lutad mot väggen? Gör du hellre andra uppgifter istället? I så fall är du inte ensam. Själv kollade jag mejlen (i onödan), hämtade kaffe och bläddrade i nya numret från en konkurrent innan jag (alldeles för sent) började knattra ner den här texten. Beteendet att skjuta upp jobbiga uppgifter, Object OBJBAY - Blus - grön, går ut på att undvika situationer som väcker känslor av obehag. Men för de flesta leder uppskjutandet i sig till starka upplevelser av stress och oro. En färsk undersökning från TNS-Sifo visar att TOM TAILOR DENIM STRUCTURED LONGSLEEVE WITH BOW - Långärmad tröja - off vit, Var tionde mår dåligt ofta och den tiondelen är huvudsakligen kvinnor.

NÄSTAN 3000 frön - BLÅKLINT, KRASSE & & & SOMMARSLÖJA - ENKLA BLOMMO 00bd92NÄSTAN 3000 frön - BLÅKLINT, KRASSE & & & SOMMARSLÖJA - ENKLA BLOMMO 00bd92NÄSTAN 3000 frön - BLÅKLINT, KRASSE & & & SOMMARSLÖJA - ENKLA BLOMMO 00bd92
Annons
Gilla ELLE Decoration på Facebook

New Look Curves Blus - burgundy, Forskningen pekar på ett antal samverkande faktorer. Belöningar, både reella och känslomässiga, har visat sig spela stor roll för motivationen att sätta igång. Men ofta kan vi få tillfredsställelsen av en fullbordad prestation snabbare genom att ta oss an mindre uppgifter istället, som att sätta igång en tvättmaskin. Därför har en impulsiv personlighet större benägenhet att skjuta upp uppgifter. Massimo Dutti SPITZE - Linne - dark blå, Vänta med storstädningen till samma dag som familjen kommer på middag, låter det bekant?

En person i min omedelbara närhet ställer in en tavla, som var en gåva, bakom en dörr varje gång givaren kommer på besök. Varje gång. Detta hellre än låta den stå där den alltid står och medge att han inte tagit sig tid att sätta upp den. Istället för att bara få upp den på väggen en gång för alla! För alla med samma tendenser tipsar företaget Psykologifabriken om fyra steg för att komma igång med gamla surdegar.

Carhartt WIP REBEL - Jeans slim fit - blå stone,

Annons

Foxiedox FELICIA 3D SKIRT - A-linjekjol - multi, Identifiera ett första steg mot målet – Om en uppgift känns för stor för att orka med kan det hjälpa att börja med att bara identifiera ett första steg. Och vänta inte på lusten att börja, för den kommer inte.

Superdry PREMIUM GOODS HIBSCUS LITE TEE - T-shirt med print - keys blå, Sänk tröskeln – Du måste inte hinna allt på en gång. Sänk tröskeln för att sätta igång genom att bestämma dig för att arbeta en tydligt avgränsad stund och sedan nöja dig med det.

3. Ta bort distraktioner – När uppgiften börjar ta emot kommer impulsen att söka omedelbar tillfredsställelse i distraktioner som Facebook och Instagram. Lägg bort telefonen.

Diesel T-JUST-DIVISION - T-shirt med print - purple, Locka med belöning – Att ha något att se fram emot underlättar för oss att slutföra det som är tråkigt. Ge dig själv en belöning när allt är klart.

NÄSTAN 3000 frön - BLÅKLINT, KRASSE & & & SOMMARSLÖJA - ENKLA BLOMMO 00bd92

DELA
PINNA ()

Laddar nästa artikel…