200 stk. 230x340 mm (G7) BRUN BRUN BRUN BUBBELKUVERT- VADDERADE KUVERT b89bc3

Produktnummer: 11953956

BUBBELKUVERT

Säljobjekt är 200 bubbelkuvert G7 format färg brun

Innermått: 230x340 mm

Yttermått: 250x350 mm

Kuverten är tillverkade av kraftpapper 80 g/m2 i mycket god kvalitet.

Pappret är försett med överdrag i polyeten (PE) som skyddar mot fukt och ger möjlighet att använda pappret i låga temperaturer.

På insidan finns det bubbelfolie med tjocklek 50 micron. Folien hjälper till att skydda varorna som finns inne i kuvertet.

Alla kuvert är tecknade med streckkoden och kuvertsymbolen. På kuverten finns det information om återvinningsmöjlighet.

FSC-certifikat

BRA KVALITET TILL LÅGT PRIS

× Följ oss på

Annons

200 stk. 230x340 mm (G7) BRUN BRUN BRUN BUBBELKUVERT- VADDERADE KUVERT b89bc3

19 november 2014 - 06:24
Even&Odd Sweatshirt - rose,

tips-hur-du-får-ordning-i-hemmet

Skjuter du ofta upp jobbiga uppgifter? Då är du inte ensam. Vi har knepen som hjälper dig komma igång med surdegarna.

Står den där tavlan som du skulle sätta upp kvar lutad mot väggen? Gör du hellre andra uppgifter istället? I så fall är du inte ensam. Själv kollade jag mejlen (i onödan), hämtade kaffe och bläddrade i nya numret från en konkurrent innan jag (alldeles för sent) började knattra ner den här texten. Beteendet att skjuta upp jobbiga uppgifter, Bardot BOTANICA BLOUSE - Blus - multi, går ut på att undvika situationer som väcker känslor av obehag. Men för de flesta leder uppskjutandet i sig till starka upplevelser av stress och oro. En färsk undersökning från TNS-Sifo visar att Pomkin CAPUCINE - Blus - rose nude, Var tionde mår dåligt ofta och den tiondelen är huvudsakligen kvinnor.

200 stk. 230x340 mm (G7) BRUN BRUN BRUN BUBBELKUVERT- VADDERADE KUVERT b89bc3200 stk. 230x340 mm (G7) BRUN BRUN BRUN BUBBELKUVERT- VADDERADE KUVERT b89bc3
Annons
Gilla ELLE Decoration på Facebook

Vero Moda VMFIONA - Blus - snow vit, Forskningen pekar på ett antal samverkande faktorer. Belöningar, både reella och känslomässiga, har visat sig spela stor roll för motivationen att sätta igång. Men ofta kan vi få tillfredsställelsen av en fullbordad prestation snabbare genom att ta oss an mindre uppgifter istället, som att sätta igång en tvättmaskin. Därför har en impulsiv personlighet större benägenhet att skjuta upp uppgifter. Lauren Ralph Lauren RADIANT TORELANA - Fodralklänning - nightfall, Vänta med storstädningen till samma dag som familjen kommer på middag, låter det bekant?

En person i min omedelbara närhet ställer in en tavla, som var en gåva, bakom en dörr varje gång givaren kommer på besök. Varje gång. Detta hellre än låta den stå där den alltid står och medge att han inte tagit sig tid att sätta upp den. Istället för att bara få upp den på väggen en gång för alla! För alla med samma tendenser tipsar företaget Psykologifabriken om fyra steg för att komma igång med gamla surdegar.

Lee MARION - Jeans straight leg - grå denim,

Annons

Obey Clothing Skjorta - coral multi, Identifiera ett första steg mot målet – Om en uppgift känns för stor för att orka med kan det hjälpa att börja med att bara identifiera ett första steg. Och vänta inte på lusten att börja, för den kommer inte.

Nudie Jeans ROGER - T-shirt - bas - orange, Sänk tröskeln – Du måste inte hinna allt på en gång. Sänk tröskeln för att sätta igång genom att bestämma dig för att arbeta en tydligt avgränsad stund och sedan nöja dig med det.

3. Ta bort distraktioner – När uppgiften börjar ta emot kommer impulsen att söka omedelbar tillfredsställelse i distraktioner som Facebook och Instagram. Lägg bort telefonen.

Farah BREWER SLIM FIT - Skjorta - bordeaux, Locka med belöning – Att ha något att se fram emot underlättar för oss att slutföra det som är tråkigt. Ge dig själv en belöning när allt är klart.

200 stk. 230x340 mm (G7) BRUN BRUN BRUN BUBBELKUVERT- VADDERADE KUVERT b89bc3

DELA
PINNA ()

Laddar nästa artikel…