Steinel Steinel Steinel XSolar LH-N Husnummerskylt LED Ljus Rostfritt Stål 187bf2

Produktnummer: 16329751

Ljuset från den sensorkopplade LED husnummerskylten utgör en perfekt lösning för att ditt husnummer ska synas i mörkret. Den monteras med en solpanel som laddas av solljuset och kan därmed belysa husnumret under natten. Under dagen omvandlar solpanelen dagsljuset till elektricitet och laddar batteriet. I skymningen slås ljuset automatiskt på och körs på elektriciteten som lagrades under dagen. Hur länge ljuset räcker beror på mängden dagsljus som lagrades. Dessutom är plasten väder och UV-beständig. Detta garanterar ett för ljuset varaktigt livslängd på 50 000 timmar.

Mått: 242 x 51 x 227 mm (B x D x H)
Strömförsörjningen: Solpanel / laddningsbart batteri
Laddningsbart batteri: 1200 mAh
Sensor typ: Fotoelektriskt ljus reglage
LED utgång: Max. 0,03 W
LED livslängden: 50000 h
Material: UV-beständig plast
Skyddsklass: III
Rostfritt stål
Lampa utbytbara: Nej
Inkluderar blad med husnummer

× Följ oss på

Annons

Steinel Steinel Steinel XSolar LH-N Husnummerskylt LED Ljus Rostfritt Stål 187bf2

19 november 2014 - 06:24
Springfield VESTIDO - Jeansklänning - blå,

tips-hur-du-får-ordning-i-hemmet

Skjuter du ofta upp jobbiga uppgifter? Då är du inte ensam. Vi har knepen som hjälper dig komma igång med surdegarna.

Står den där tavlan som du skulle sätta upp kvar lutad mot väggen? Gör du hellre andra uppgifter istället? I så fall är du inte ensam. Själv kollade jag mejlen (i onödan), hämtade kaffe och bläddrade i nya numret från en konkurrent innan jag (alldeles för sent) började knattra ner den här texten. Beteendet att skjuta upp jobbiga uppgifter, Stradivarius Blazer - brun, går ut på att undvika situationer som väcker känslor av obehag. Men för de flesta leder uppskjutandet i sig till starka upplevelser av stress och oro. En färsk undersökning från TNS-Sifo visar att Rachel Zoe SUZETTE - Fodralklänning - vit, Var tionde mår dåligt ofta och den tiondelen är huvudsakligen kvinnor.

Steinel Steinel Steinel XSolar LH-N Husnummerskylt LED Ljus Rostfritt Stål 187bf2Steinel Steinel Steinel XSolar LH-N Husnummerskylt LED Ljus Rostfritt Stål 187bf2
Annons
Gilla ELLE Decoration på Facebook

Stradivarius MIT LOCHMUSTER - Kofta - röd, Forskningen pekar på ett antal samverkande faktorer. Belöningar, både reella och känslomässiga, har visat sig spela stor roll för motivationen att sätta igång. Men ofta kan vi få tillfredsställelsen av en fullbordad prestation snabbare genom att ta oss an mindre uppgifter istället, som att sätta igång en tvättmaskin. Därför har en impulsiv personlighet större benägenhet att skjuta upp uppgifter. Trussardi Jeans RUNNING - Sneakers - gold, Vänta med storstädningen till samma dag som familjen kommer på middag, låter det bekant?

En person i min omedelbara närhet ställer in en tavla, som var en gåva, bakom en dörr varje gång givaren kommer på besök. Varje gång. Detta hellre än låta den stå där den alltid står och medge att han inte tagit sig tid att sätta upp den. Istället för att bara få upp den på väggen en gång för alla! För alla med samma tendenser tipsar företaget Psykologifabriken om fyra steg för att komma igång med gamla surdegar.

PULL&BEAR T-shirt med print - light grå,

Annons

ALCOTT FELPE - Luvtröja - borde, Identifiera ett första steg mot målet – Om en uppgift känns för stor för att orka med kan det hjälpa att börja med att bara identifiera ett första steg. Och vänta inte på lusten att börja, för den kommer inte.

Emporio Armani BLOUSON - Kofta - nero, Sänk tröskeln – Du måste inte hinna allt på en gång. Sänk tröskeln för att sätta igång genom att bestämma dig för att arbeta en tydligt avgränsad stund och sedan nöja dig med det.

3. Ta bort distraktioner – När uppgiften börjar ta emot kommer impulsen att söka omedelbar tillfredsställelse i distraktioner som Facebook och Instagram. Lägg bort telefonen.

Ceceba GEAR UP - Pyjamasbyxor - navy, Locka med belöning – Att ha något att se fram emot underlättar för oss att slutföra det som är tråkigt. Ge dig själv en belöning när allt är klart.

Steinel Steinel Steinel XSolar LH-N Husnummerskylt LED Ljus Rostfritt Stål 187bf2

DELA
PINNA ()

Laddar nästa artikel…