3 3 3 Magnetlister verktygshållare 649f9d

Produktnummer: 12335584

Med den effektiva magnetlisten från TecTake har du dina verktyg ordnade och nära till hands. Hammare, sågar, tänger, vattenpass och skruvmejslar fäster på den utan problem. Du slipper leta i lådor längre. Det lilla kraftpaketet kan lätt skruvas upp på väggen och håller utan problem 20 gånger sin egen vikt. Även tunga verktyg eller mindre skruvförpackningar är inga problem för den magnetiska verktygshållaren. Perfekt för både verkstaden eller hemmet. En blick, ett grepp och du håller rätt verktyg i handen - tack vare den funktionella magnetlisten från TecTake.

× Följ oss på

Annons

3 3 3 Magnetlister verktygshållare 649f9d

19 november 2014 - 06:24
Vero Moda VMMINNA - Blus - ponderosa pine,

tips-hur-du-får-ordning-i-hemmet

Skjuter du ofta upp jobbiga uppgifter? Då är du inte ensam. Vi har knepen som hjälper dig komma igång med surdegarna.

Står den där tavlan som du skulle sätta upp kvar lutad mot väggen? Gör du hellre andra uppgifter istället? I så fall är du inte ensam. Själv kollade jag mejlen (i onödan), hämtade kaffe och bläddrade i nya numret från en konkurrent innan jag (alldeles för sent) började knattra ner den här texten. Beteendet att skjuta upp jobbiga uppgifter, Vero Moda VMJANY SONIA - T-shirt med print - thai curry/snow vit, går ut på att undvika situationer som väcker känslor av obehag. Men för de flesta leder uppskjutandet i sig till starka upplevelser av stress och oro. En färsk undersökning från TNS-Sifo visar att KIOMI T-shirt med print - purple juice, Var tionde mår dåligt ofta och den tiondelen är huvudsakligen kvinnor.

Annons
Gilla ELLE Decoration på Facebook

Weekday LUREX - T-shirt - bas - petrol, Forskningen pekar på ett antal samverkande faktorer. Belöningar, både reella och känslomässiga, har visat sig spela stor roll för motivationen att sätta igång. Men ofta kan vi få tillfredsställelsen av en fullbordad prestation snabbare genom att ta oss an mindre uppgifter istället, som att sätta igång en tvättmaskin. Därför har en impulsiv personlighet större benägenhet att skjuta upp uppgifter. Obey Clothing ANYA - Sweatshirt - sage, Vänta med storstädningen till samma dag som familjen kommer på middag, låter det bekant?

En person i min omedelbara närhet ställer in en tavla, som var en gåva, bakom en dörr varje gång givaren kommer på besök. Varje gång. Detta hellre än låta den stå där den alltid står och medge att han inte tagit sig tid att sätta upp den. Istället för att bara få upp den på väggen en gång för alla! För alla med samma tendenser tipsar företaget Psykologifabriken om fyra steg för att komma igång med gamla surdegar.

rag & bone STANDARD ISSUE BEACH - Skjorta - vit,

Annons

Only & Sons ONSMALCON SLIM - Kavaj - dress blås, Identifiera ett första steg mot målet – Om en uppgift känns för stor för att orka med kan det hjälpa att börja med att bara identifiera ett första steg. Och vänta inte på lusten att börja, för den kommer inte.

BOSS ATHLEISURE SALBO - Långärmad tröja - dark orange, Sänk tröskeln – Du måste inte hinna allt på en gång. Sänk tröskeln för att sätta igång genom att bestämma dig för att arbeta en tydligt avgränsad stund och sedan nöja dig med det.

3. Ta bort distraktioner – När uppgiften börjar ta emot kommer impulsen att söka omedelbar tillfredsställelse i distraktioner som Facebook och Instagram. Lägg bort telefonen.

Crocs YUKON VISTA - Clogs - espresso, Locka med belöning – Att ha något att se fram emot underlättar för oss att slutföra det som är tråkigt. Ge dig själv en belöning när allt är klart.

3 3 3 Magnetlister verktygshållare 649f9d

DELA
PINNA ()

Laddar nästa artikel…