Philips LED LED LED E14 Guld Spiral Kr 14W 4st b4f44c

Produktnummer: 14685927

LED Classic Vintage LED Kronljus
Vi presenterar LED-lampsfamiljen Philips Vintage – en produktserie som påminner om traditionella glödlampor. Ljuskällorna i den här familjen sticker verkligen ut och ger inredningen en nostalgisk känsla.

Gjord för att synas
Lika snygg tänd som släckt

- 2,3 W (14 W)
- E14
- Kron
- Flame
- 2000 K
- 125 Lumen
- Ej dimbar

Vintagestil, modern LED-teknologi
LED Classic-ljuskällorna bygger på standardiserad energieffektiv LED-teknik. Nu kan du få en ljuskälla som liknar den klassiska glödlampan men som innehåller den senaste tekniken.

Liknar standardglödlampor i storlek och form
Den här energisparande LED-lampan med sin vackra design och välbekanta form är det perfekta och hållbara alternativet till traditionella glödlampor.

Vintage-serien
Philips Vintage-serien innehåller en mängd större former, ljusformer och andra bekanta designvarianter och passar fint in i alla hem.

Extra varmt ljus
Den här lampan har en färgtemperatur på 2 000 K och ger en varm och rogivande atmosfär – perfekt för belysning i hemmet.

Ljuskällor med lång livslängd – upp till 15 år
Med en livslängd på upp till 15 000 timmar slipper du krånglet med att byta lampor ofta och får en perfekt belysningslösning i mer än 15 år.

Bättre för både plånboken och planeten
Med LED-tekniken sparar du upp till 80 % energi jämfört med en standardglödlampa. På så vis betalar lampan sig själv och sparar pengar åt dig år efter år. Den bidrar också till att skydda miljön.

Lampans egenskaper
Form: Kronljus
Sockel/fäste: E14
Dimbar: Nej
Spänning: 220–240 V
Wattal: 2,3 W
Wattmotsvarighet: 14 W

Hållbarhet
Livslängd: 15000 timmar
Antal tändcykler: 20000
Bibehållet ljusflöde: 0,7
Genomsnittlig livslängd (2,7 h/dag): 15  år

Märkvärden
Effekt: 2,3 W
Specificerat ljusflöde: 125 lm
Specificerad livslängd: 15000 timmar

Strömförbrukning
Energieffektivitetsklass: A
Strömförbrukning per 1 000 timmar: 3 kWh

Ljusegenskaper
Ljusflöde: 125 lumen
Färg: Flame
Färgtemperatur: 2000 K
Ljuseffekt/finish: Flame
Färgåtergivningsindex: 80
Tändtid:  < 0,5  s
Uppvärmningstid till 60 % ljus:  Tänds direkt

EAN-kod på förpackning:
8718696767450

Produktkod på förpackning:
929001814501

× Följ oss på

Annons

Philips LED LED LED E14 Guld Spiral Kr 14W 4st b4f44c

19 november 2014 - 06:24
Cream SPENCER CARDIGAN - Kofta - light grå melange,

tips-hur-du-får-ordning-i-hemmet

Skjuter du ofta upp jobbiga uppgifter? Då är du inte ensam. Vi har knepen som hjälper dig komma igång med surdegarna.

Står den där tavlan som du skulle sätta upp kvar lutad mot väggen? Gör du hellre andra uppgifter istället? I så fall är du inte ensam. Själv kollade jag mejlen (i onödan), hämtade kaffe och bläddrade i nya numret från en konkurrent innan jag (alldeles för sent) började knattra ner den här texten. Beteendet att skjuta upp jobbiga uppgifter, ODLO BOTTOM LONG CORE LIGHT - Tights - diving navy, går ut på att undvika situationer som väcker känslor av obehag. Men för de flesta leder uppskjutandet i sig till starka upplevelser av stress och oro. En färsk undersökning från TNS-Sifo visar att Tommy Hilfiger ESSENTIAL SKINNY TEE - T-shirt med print - blå, Var tionde mår dåligt ofta och den tiondelen är huvudsakligen kvinnor.

Philips LED LED LED E14 Guld Spiral Kr 14W 4st b4f44cPhilips LED LED LED E14 Guld Spiral Kr 14W 4st b4f44cPhilips LED LED LED E14 Guld Spiral Kr 14W 4st b4f44cPhilips LED LED LED E14 Guld Spiral Kr 14W 4st b4f44cPhilips LED LED LED E14 Guld Spiral Kr 14W 4st b4f44cPhilips LED LED LED E14 Guld Spiral Kr 14W 4st b4f44c
Annons
Gilla ELLE Decoration på Facebook

Vila VIDREAMERS PURE - T-shirt - bas - castor grå, Forskningen pekar på ett antal samverkande faktorer. Belöningar, både reella och känslomässiga, har visat sig spela stor roll för motivationen att sätta igång. Men ofta kan vi få tillfredsställelsen av en fullbordad prestation snabbare genom att ta oss an mindre uppgifter istället, som att sätta igång en tvättmaskin. Därför har en impulsiv personlighet större benägenhet att skjuta upp uppgifter. Obey Clothing GUSTO HOOD - Luvtröja - khaki, Vänta med storstädningen till samma dag som familjen kommer på middag, låter det bekant?

En person i min omedelbara närhet ställer in en tavla, som var en gåva, bakom en dörr varje gång givaren kommer på besök. Varje gång. Detta hellre än låta den stå där den alltid står och medge att han inte tagit sig tid att sätta upp den. Istället för att bara få upp den på väggen en gång för alla! För alla med samma tendenser tipsar företaget Psykologifabriken om fyra steg för att komma igång med gamla surdegar.

Lyle & Scott ZIP THROUGH HOODIE - Huvtröja med dragkedja - woodland grön,

Annons

ALDO EIGEN - Slip-ins - gul, Identifiera ett första steg mot målet – Om en uppgift känns för stor för att orka med kan det hjälpa att börja med att bara identifiera ett första steg. Och vänta inte på lusten att börja, för den kommer inte.

Tiger of Sweden TRANSIT - Tygbyxor - brun, Sänk tröskeln – Du måste inte hinna allt på en gång. Sänk tröskeln för att sätta igång genom att bestämma dig för att arbeta en tydligt avgränsad stund och sedan nöja dig med det.

3. Ta bort distraktioner – När uppgiften börjar ta emot kommer impulsen att söka omedelbar tillfredsställelse i distraktioner som Facebook och Instagram. Lägg bort telefonen.

AllSaints BRACE CREW - Långärmad tröja - deep röd, Locka med belöning – Att ha något att se fram emot underlättar för oss att slutföra det som är tråkigt. Ge dig själv en belöning när allt är klart.

Philips LED LED LED E14 Guld Spiral Kr 14W 4st b4f44c

DELA
PINNA ()

Laddar nästa artikel…