Mango BOTON - Maxikjol - röd röd röd 2c0d2c

Material & skötsel

Material58% lyocell, 39% bomull, 3% elastan

Produktinformation

StängningDragkedjegylf

MönsterEnfärgat

DetaljerKnappslå

ArtikelnummerM9121B0WN-G11

Hållbarhet

Hållbart material

Denna märkning är skapad av Zalando för att lyfta fram produkter som innehåller material från hållbara källor eller material som har en reducerad miljöpåverkan. Till exempel TENCEL® / lyocell, linne, hampa, återvunnet material och bomull producerad inom ramarna för Better Cotton Initiative.

× Följ oss på

Annons

Mango BOTON - Maxikjol - röd röd röd 2c0d2c

19 november 2014 - 06:24
Ice Crusher,

tips-hur-du-får-ordning-i-hemmet

Skjuter du ofta upp jobbiga uppgifter? Då är du inte ensam. Vi har knepen som hjälper dig komma igång med surdegarna.

Står den där tavlan som du skulle sätta upp kvar lutad mot väggen? Gör du hellre andra uppgifter istället? I så fall är du inte ensam. Själv kollade jag mejlen (i onödan), hämtade kaffe och bläddrade i nya numret från en konkurrent innan jag (alldeles för sent) började knattra ner den här texten. Beteendet att skjuta upp jobbiga uppgifter, MIPOW Playbulb Garden Pro (garden & pool) RGB BT 30mW Solcellsdr, går ut på att undvika situationer som väcker känslor av obehag. Men för de flesta leder uppskjutandet i sig till starka upplevelser av stress och oro. En färsk undersökning från TNS-Sifo visar att Metallsylt Great Love, Var tionde mår dåligt ofta och den tiondelen är huvudsakligen kvinnor.

Mango BOTON - Maxikjol - röd röd röd 2c0d2cMango BOTON - Maxikjol - röd röd röd 2c0d2cMango BOTON - Maxikjol - röd röd röd 2c0d2cMango BOTON - Maxikjol - röd röd röd 2c0d2cMango BOTON - Maxikjol - röd röd röd 2c0d2cMango BOTON - Maxikjol - röd röd röd 2c0d2cMango BOTON - Maxikjol - röd röd röd 2c0d2cMango BOTON - Maxikjol - röd röd röd 2c0d2cMango BOTON - Maxikjol - röd röd röd 2c0d2c
Annons
Gilla ELLE Decoration på Facebook

Dammsugarpåsar Wasco W003, Forskningen pekar på ett antal samverkande faktorer. Belöningar, både reella och känslomässiga, har visat sig spela stor roll för motivationen att sätta igång. Men ofta kan vi få tillfredsställelsen av en fullbordad prestation snabbare genom att ta oss an mindre uppgifter istället, som att sätta igång en tvättmaskin. Därför har en impulsiv personlighet större benägenhet att skjuta upp uppgifter. vidaXL Eurofence 10x1,2 m 100x100 mm stål grå, Vänta med storstädningen till samma dag som familjen kommer på middag, låter det bekant?

En person i min omedelbara närhet ställer in en tavla, som var en gåva, bakom en dörr varje gång givaren kommer på besök. Varje gång. Detta hellre än låta den stå där den alltid står och medge att han inte tagit sig tid att sätta upp den. Istället för att bara få upp den på väggen en gång för alla! För alla med samma tendenser tipsar företaget Psykologifabriken om fyra steg för att komma igång med gamla surdegar.

Curver Knit Tvättkorg och mangelkorg vit 97 L 08508-X64-00,

Annons

Swimmrunners Support Pull Belt Cord DIY 5m Neon Grön, Identifiera ett första steg mot målet – Om en uppgift känns för stor för att orka med kan det hjälpa att börja med att bara identifiera ett första steg. Och vänta inte på lusten att börja, för den kommer inte.

NYSLIPAD 45 mm.SPIRALBORR MK 5, Sänk tröskeln – Du måste inte hinna allt på en gång. Sänk tröskeln för att sätta igång genom att bestämma dig för att arbeta en tydligt avgränsad stund och sedan nöja dig med det.

3. Ta bort distraktioner – När uppgiften börjar ta emot kommer impulsen att söka omedelbar tillfredsställelse i distraktioner som Facebook och Instagram. Lägg bort telefonen.

UCO Original Candle Lantern Aluminium, Locka med belöning – Att ha något att se fram emot underlättar för oss att slutföra det som är tråkigt. Ge dig själv en belöning när allt är klart.

Mango BOTON - Maxikjol - röd röd röd 2c0d2c

DELA
PINNA ()

Laddar nästa artikel…