KIOMI KIOMI KIOMI T-shirt med print - mottled dark blå 0c3705

Material & skötsel

Material50% polyester, 50% bomull

TygJersey

SkötselrådTorktumlas ej, 30°C maskintvätt, skontvätt

Produktinformation

HalsRundad

MönsterMelerat

ArtikelnummerK4422O01R-K11

× Följ oss på

Annons

KIOMI KIOMI KIOMI T-shirt med print - mottled dark blå 0c3705

19 november 2014 - 06:24
Good Morning Bäddset 5785-P Hearts 135x200 cm taupe,

tips-hur-du-får-ordning-i-hemmet

Skjuter du ofta upp jobbiga uppgifter? Då är du inte ensam. Vi har knepen som hjälper dig komma igång med surdegarna.

Står den där tavlan som du skulle sätta upp kvar lutad mot väggen? Gör du hellre andra uppgifter istället? I så fall är du inte ensam. Själv kollade jag mejlen (i onödan), hämtade kaffe och bläddrade i nya numret från en konkurrent innan jag (alldeles för sent) började knattra ner den här texten. Beteendet att skjuta upp jobbiga uppgifter, Displayaskar med upphängning - 51 x 100 x 15 mm - 100 st, går ut på att undvika situationer som väcker känslor av obehag. Men för de flesta leder uppskjutandet i sig till starka upplevelser av stress och oro. En färsk undersökning från TNS-Sifo visar att 45mm diameter hål 2x vit runda dörrluftgaller träsmöbler, Var tionde mår dåligt ofta och den tiondelen är huvudsakligen kvinnor.

KIOMI KIOMI KIOMI T-shirt med print - mottled dark blå 0c3705KIOMI KIOMI KIOMI T-shirt med print - mottled dark blå 0c3705KIOMI KIOMI KIOMI T-shirt med print - mottled dark blå 0c3705KIOMI KIOMI KIOMI T-shirt med print - mottled dark blå 0c3705KIOMI KIOMI KIOMI T-shirt med print - mottled dark blå 0c3705KIOMI KIOMI KIOMI T-shirt med print - mottled dark blå 0c3705
Annons
Gilla ELLE Decoration på Facebook

Assumption of the Virgin,Andrea del Sarto,60x40cm, Forskningen pekar på ett antal samverkande faktorer. Belöningar, både reella och känslomässiga, har visat sig spela stor roll för motivationen att sätta igång. Men ofta kan vi få tillfredsställelsen av en fullbordad prestation snabbare genom att ta oss an mindre uppgifter istället, som att sätta igång en tvättmaskin. Därför har en impulsiv personlighet större benägenhet att skjuta upp uppgifter. Dammsugarpåsar Miele Naturell, Vänta med storstädningen till samma dag som familjen kommer på middag, låter det bekant?

En person i min omedelbara närhet ställer in en tavla, som var en gåva, bakom en dörr varje gång givaren kommer på besök. Varje gång. Detta hellre än låta den stå där den alltid står och medge att han inte tagit sig tid att sätta upp den. Istället för att bara få upp den på väggen en gång för alla! För alla med samma tendenser tipsar företaget Psykologifabriken om fyra steg för att komma igång med gamla surdegar.

vidaXL Mörkläggande rullgardin vit C02,

Annons

Poster - Världskarta No.8 40x50cm, Identifiera ett första steg mot målet – Om en uppgift känns för stor för att orka med kan det hjälpa att börja med att bara identifiera ett första steg. Och vänta inte på lusten att börja, för den kommer inte.

Den nordiska floran, Sänk tröskeln – Du måste inte hinna allt på en gång. Sänk tröskeln för att sätta igång genom att bestämma dig för att arbeta en tydligt avgränsad stund och sedan nöja dig med det.

3. Ta bort distraktioner – När uppgiften börjar ta emot kommer impulsen att söka omedelbar tillfredsställelse i distraktioner som Facebook och Instagram. Lägg bort telefonen.

Ralph Lauren, Buttondown-skjorta, Strl: L, Rosa/Grön/Blå, Locka med belöning – Att ha något att se fram emot underlättar för oss att slutföra det som är tråkigt. Ge dig själv en belöning när allt är klart.

KIOMI KIOMI KIOMI T-shirt med print - mottled dark blå 0c3705

DELA
PINNA ()

Laddar nästa artikel…