The The The North Face TECH SHORT SLEEVE - T-shirt med print - turkish sea heather cf4a3f

Material & skötsel

Material100% polyester

TygJersey

Skötselråd30°C maskintvätt

Produktinformation

SportLöpning

HalsRundad

TillbehörSnabbtorkande, reflekterande element

TransparensDelvis

MönsterTryck

FunktionAndningsaktiv

ArtikelnummerTH342D02D-K11

× Följ oss på

Annons

The The The North Face TECH SHORT SLEEVE - T-shirt med print - turkish sea heather cf4a3f

19 november 2014 - 06:24
Ficus Natasja - 140cm & 170cm,

tips-hur-du-får-ordning-i-hemmet

Skjuter du ofta upp jobbiga uppgifter? Då är du inte ensam. Vi har knepen som hjälper dig komma igång med surdegarna.

Står den där tavlan som du skulle sätta upp kvar lutad mot väggen? Gör du hellre andra uppgifter istället? I så fall är du inte ensam. Själv kollade jag mejlen (i onödan), hämtade kaffe och bläddrade i nya numret från en konkurrent innan jag (alldeles för sent) började knattra ner den här texten. Beteendet att skjuta upp jobbiga uppgifter, Poster - Världskarta No.10 40x50cm, går ut på att undvika situationer som väcker känslor av obehag. Men för de flesta leder uppskjutandet i sig till starka upplevelser av stress och oro. En färsk undersökning från TNS-Sifo visar att vidaXL Bäddset bomull antracit 3 delar 200x220/60x70 cm, Var tionde mår dåligt ofta och den tiondelen är huvudsakligen kvinnor.

The The The North Face TECH SHORT SLEEVE - T-shirt med print - turkish sea heather cf4a3fThe The The North Face TECH SHORT SLEEVE - T-shirt med print - turkish sea heather cf4a3fThe The The North Face TECH SHORT SLEEVE - T-shirt med print - turkish sea heather cf4a3fThe The The North Face TECH SHORT SLEEVE - T-shirt med print - turkish sea heather cf4a3fThe The The North Face TECH SHORT SLEEVE - T-shirt med print - turkish sea heather cf4a3fThe The The North Face TECH SHORT SLEEVE - T-shirt med print - turkish sea heather cf4a3f
Annons
Gilla ELLE Decoration på Facebook

Säkerhetslampa med rörelsevakt, Forskningen pekar på ett antal samverkande faktorer. Belöningar, både reella och känslomässiga, har visat sig spela stor roll för motivationen att sätta igång. Men ofta kan vi få tillfredsställelsen av en fullbordad prestation snabbare genom att ta oss an mindre uppgifter istället, som att sätta igång en tvättmaskin. Därför har en impulsiv personlighet större benägenhet att skjuta upp uppgifter. Toalettsits vit plast, Vänta med storstädningen till samma dag som familjen kommer på middag, låter det bekant?

En person i min omedelbara närhet ställer in en tavla, som var en gåva, bakom en dörr varje gång givaren kommer på besök. Varje gång. Detta hellre än låta den stå där den alltid står och medge att han inte tagit sig tid att sätta upp den. Istället för att bara få upp den på väggen en gång för alla! För alla med samma tendenser tipsar företaget Psykologifabriken om fyra steg för att komma igång med gamla surdegar.

Telldus, Thermo/Hygro sensor,

Annons

Hjälp mig att stödja hjärtsjuka barn !! Hjärtepins 5st !!, Identifiera ett första steg mot målet – Om en uppgift känns för stor för att orka med kan det hjälpa att börja med att bara identifiera ett första steg. Och vänta inte på lusten att börja, för den kommer inte.

Poster hänglås, 50x70 cm, Sänk tröskeln – Du måste inte hinna allt på en gång. Sänk tröskeln för att sätta igång genom att bestämma dig för att arbeta en tydligt avgränsad stund och sedan nöja dig med det.

3. Ta bort distraktioner – När uppgiften börjar ta emot kommer impulsen att söka omedelbar tillfredsställelse i distraktioner som Facebook och Instagram. Lägg bort telefonen.

Buddha av Karen Armstrong, Locka med belöning – Att ha något att se fram emot underlättar för oss att slutföra det som är tråkigt. Ge dig själv en belöning när allt är klart.

The The The North Face TECH SHORT SLEEVE - T-shirt med print - turkish sea heather cf4a3f

DELA
PINNA ()

Laddar nästa artikel…